V médiách

Ktoré foodblogerky najviac zaujali Slovákov?

Feminity, 4. júla 2018

Táto mama – foodblogerka na svojom krásnom blogu ukazuje všetkým mamám, že aj s deťmi sa dá stravovať vegetariánsky a vegánsky. Jej blog je hlavne o zdravom vegánskom a vegetariánskom varení a pečení s ohľadom na rôzne potravinové alergie. Používa množstvo čerstvej zeleniny, ovocia a prírodných potravín a tým spracovaným sa snaží vyhýbať. Veľa Zuzkiných receptov je bezlepkových a pri pečení uprednostňuje zdravé cukry a tuky. Kupuje bio potraviny, prípadne potraviny vypestované lokálne od slovenských farmárov.

Aké suroviny nesmú chýbať v jej kuchyni? Jej chladnička musí byť plná čerstvej zeleniny, ktorá tvorí základ mojej kuchyne. Takisto nesmie chýbať sezónne ovocie.  Nevie variť bez olivového oleja a určite musí mať doma cestoviny, ovsené vločky a kokosový cukor.

Na blogu Vegan Lady nájdete 5 – 6 nových receptov každý mesiac. Niekedy si však stačí obľúbiť zopár receptov a tie aj Zuzka varí opakovane. Keď má čas a náladu experimentovať, vtedy vznikajú nové inšpirácie a príspevky pre čitateľov.

Celý článok →